Allround Secretaresse (Fulltime)

 in de categorie: Uncategorized

Wilbrink & Den Otter, Notariaat & Estate Planning te Hengelo zoekt een ervaren allround secretaresse met de nadruk op de familie- en vermogenspraktijk en onroerend goed. Het gaat om een – bij voorkeur – fulltime functie voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid van een vast contract.

Over ons kantoor:

Wij zijn de Notaris Nieuwe Stijl. Een informeel, mensgericht kantoor met aandacht voor onze medewerkers en klanten. Ons team bestaat uit twee notarissen, een juridisch medewerker en vier secretarieel medewerkers. Ons werkterrein is breed, maar de nadruk ligt op familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed. Daarnaast hebben wij een bloeiende Estate Planning praktijk.

Wat vragen wij van jou:

Je bent proactief ingesteld, collegiaal en weet van aanpakken. Wij vragen een groot verantwoordelijkheidsgevoel waar het gaat om een correcte afwikkeling van onze dossiers. Of het nou gaat om  de aankoop van een woning of het opstellen van een samenlevingscontract, jij vindt het leuk en belangrijk om hier nauwkeurig mee om te gaan en onze cliënten op correcte wijze te informeren over van de status van hun dossier.

Daarnaast verwachten wij dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding op – minimaal – MBO-niveau, minimaal twee jaar werkervaring in de notarispraktijk en je bent fulltime beschikbaar.

Het takenpakket:

  • het voorbereiden en wijzigen van concepten van akten en correspondentie met zowel klanten als tussenpersonen en banken
  • behandeling telefoon en e-mail – agendabeheer
  • beheer van de dossiers en de daarbij behorende processen
  • administratieve handelingen zoals het aanmaken van dossiers, het passeerklaar maken van akten, het afwerken van dossiers (repertorium en versturen afschriften)
  • algemene ondersteuning

 

Voor meer informatie over ons kantoor, nodigen wij je uit om een kijkje te nemen op onze website.

Ben je enthousiast geworden en denk jij goed bij ons en wat wij willen uitdragen te passen? Reageer dan zo snel mogelijk.

Je kunt contact opnemen via info@wilbrinkdenotter.nl of bellen naar 074-2509070 en vragen naar Marjolijn den Otter of Ruud Wilbrink.

 

Recente berichten