Ruud
Wilbrink

Ruud Wilbrink: notaris sinds 1 januari 2017. Ervaring in vertrouwen, ondernemend en nuchter. Ruud Wilbrink voert de gehele notariële praktijk met een specialisme in ondernemingsrecht. Start ups, MKB-ers en familiebedrijven zijn aan het juiste adres bij Ruud Wilbrink, voor onder andere het maken van statuten, het begeleiden in een bedrijfsovername/(familie)overdracht of een fusie/splitsing.

Oorsprong
Wilbrink & Den Otter

Ruud Wilbrink heeft op 1 januari 2017 de heer Kamphuis (notaris van 1992 tot en met 2016) opgevolgd, nadat hij sinds 2001 werkzaam was op – voorlopers van – het kantoor. Het protocol van de heer Kamphuis is dan ook op ons kantoor aanwezig. Een nieuwe naam, een andere uitstraling, maar dezelfde kwaliteit, met vertrouwde en nieuwe mensen, gevestigd in het hart van Hengelo.

Wellicht heeft u onze roos gezien in de ramen, oftewel “onder de roos”. Dit is de vertaling van het Latijnse Sub Rosa, een sedert de 16e eeuw bekende uitdrukking. In vroeger tijden werd symbolisch een roos geschilderd boven een tafel. Met als bedoeling de vertrouwelijkheid van de te voeren gesprekken te benadrukken; uitgedrukt in: “Al wat hier onder de roos geschiedt, laat dat aldaar, en meld het niet” . Een gedachte welke ons kantoor aan de gesprekstafel hoog houdt.

Oldenzaalsestraat 51-53
7551 AN Hengelo

Tel. 074 250 90 70
info@wilbrinkdenotter.nl

Volg ons:

Wij houden u graag
op de hoogte van de
nieuwste ontwikkelingen