Wilbrink & Den Otter gaat uitbreiden!

 in de categorie: Uncategorized

 

Na een succesvolle verhuizing in februari van dit jaar naar het nieuwe kantoor aan de Oldenzaalsestraat te Hengelo, heeft Wilbrink & Den Otter de kans gekregen om – na de opvolging van notaris Kamphuis in 2017 – nu ook het kantoor van notaris Beunk over te nemen.

Aangezien notaris Beunk heeft aangegeven per 1 januari 2019 te willen stoppen als notaris, zal Wilbrink & Den Otter vanaf die datum de werkzaamheden van notaris Beunk overnemen en het kantoor als zodanig voortzetten binnen de eigen organisatie.

Nu notaris Beunk sinds 1997 als notaris in Hengelo actief is en hij tevens over de akten en bescheiden van zijn voorganger (notaris Huzink) beschikt, komt door de overname een deel van de notariële geschiedenis in Hengelo weer bij elkaar. Wie kent immers niet het oorspronkelijke kantoor van Huzink-Hilarius-Kamphuis, daarna Kamphuis-Beunk-Veldhof?

Uiteraard zullen door Wilbrink & Den Otter alle akten, dossiers en overige tot het protocol van notaris Beunk behorende stukken worden meegenomen en/of worden geïntegreerd in de huidige kantooromgeving. Het gratis inloopspreekuur op de vrijdagmiddag en de tweewekelijkse koopavond op de donderdag, waar Wilbrink & Den Otter dit jaar mee is begonnen, zullen vanzelfsprekend blijven bestaan.

Wilt u kennis met ons komen maken? Bel gerust of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Onze deur staat voor u open!

Recente berichten